Vervangingen managen

De vervangingsmanager van Invalpool.nl

Als planner of directeur binnen het onderwijs weet u als geen ander dat er constant moet worden gewerkt met invallers voor uw vaste personeel. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom u het vaste personeel dient te vervangen. Dit kan te maken hebben met uitval door persoonlijke redenen, maar natuurlijk ook tijdens ziekte perioden. U dient dan natuurlijk wel te weten wie u in kunt zetten in de plaats van de persoon in kwestie. U dient te werken met een geschikte vervanger die u op korte termijn in kunt zetten en die ook de volledige periode als invaller kan worden ingezet. Het vinden van de meest geschikte persoon is voor u een reden om in de stress te schieten. U weet namelijk niet waar u moet zoeken. Maakt u gebruik van Invalpool.nl, dan worden deze kopzorgen u ontnomen.

Via Invalpool.nl, dé vervangingsmanager binnen het onderwijs, biedt tal van mogelijkheden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van vervangend personeel. Via invalspool.nl wordt het u meteen duidelijk welke invallers geschikt zijn en per wanneer deze beschikbaar zijn. U krijgt een duidelijk overzicht van de reisafstanden van het personeel, toegang tot de planborden, kalenders en VOG waarschuwingen. Daarnaast kunt u ook meteen communiceren middels de mailfuncties binnen het programma. Het plannen van vervangend personeel is nooit zo makkelijk geweest.

Zit als directeur of planner niet langer met de handen in het haar en maak gebruik van de vervangingsmanager via Invalpool.