Onderwijs

Het gebruik van de Invalpool in het onderwijs

Er wordt in het onderwijs altijd gewerkt met invallers. Dit moet wel, omdat het vaste personeel niet altijd aanwezig kunnen zijn door uitval op persoonlijke vlakken maar ook door ziekte en verlof. Er zullen altijd leraren en ander personeel zijn die vervangen dienen te worden. Vroeger was het niet makkelijk om vervangend personeel te regelen. De scholen zaten vaak met de handen in het haar omdat ze niet wisten hoe ze op een snelle manier aan een geschikte vervanger konden komen. Ze wisten niet wanneer deze personen beschikbaar zouden zijn en of ze wel snel aan het werk konden gaan. Het is nu niet meer nodig om met de handen in het haar te zitten. Invalpool.nl kan hier een uitstekende verlossing in bieden.

Met invalpool.nl wordt u een duidelijk overzicht geboden op het gebied van beschikbare invallers voor uw vaste personeel. U kunt erin terugvinden welke invallers wanneer beschikbaar zijn maar ook welk vervangend personeel geschikt is om uw vaste medewerker te vervangen. Daarnaast biedt Invalpool ook diverse handigheden aan zoals het inzichtelijk maken van de reisafstanden van de medewerkers, het weergeven van planborden en kalenderfuncties. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van mailfuncties, VOG waarschuwingen in te zien en kunt u samen met meerdere besturen tegelijk in één pool werken.

Zit niet langer met de handen in het haar als het gaat om het regelen van vervangend personeel voor uw vaste krachten. Met Invalpool.nl wordt de oplossing u snel en gemakkelijk geboden.