Basisonderwijs

Vervangers regelen met Invalpool

Leerkrachten in het basisonderwijs hebben een baan met veel verantwoordelijkheid, waarin ze al snel onmisbaar worden. Juist daarom is het belangrijk om iemand bij ziekte snel te kunnen vervangen. Dit is vaak een ingewikkeld proces omdat veel factoren meespelen. Invalpool.nl is een softwareprogramma dat ervoor zorgt, dat dit snel en efficiƫnt geregeld wordt. Niet alleen een onmisbaar middel om scholen te ondersteunen bij het aanzetten van invallers, maar ook volledig klaar voor de nieuwe wetgeving.

Onmisbaar op basisscholen

Het is uiterst belangrijk om het gebruik van invallers goed te beheren. Zeker in tijden van grote drukte zorgt Invalpool ervoor dat de verantwoordelijken voor het beleid op scholen dit met zo min mogelijk stress kunnen uitvoeren. Het neemt een groot deel van de planning en de controle rond de inzet van tijdelijke krachten over. Hierdoor worden problemen als onbedoelde aanstellingen of het te vaak inzetten van een invaller vermeden. Het programma kan niet alleen scholen met leerkrachten matchen. In het softwarepakket zitten bijvoorbeeld een planbord en een mailfunctie, en het beheert informatie zoals reisafstand en VOG-waarschuwing. Ook maakt het samenwerken met meerdere schoolbesturen eenvoudiger.

Invalpool.nl zorgt ervoor dat u niet alleen klaar bent voor de nieuwe wetgeving, maar ook bent voorbereid op toekomstige wijzigingen!